Michelle

Ik ben Michelle Laroo en heb in 2012 de praktijk voor Oefentherapie in Boskoop overgenomen. Vanaf april 2016 is de praktijk verder gegaan als maatschap. Naast deze praktijk werk ik ook als oefentherapeut bij 's HeerenLoo; een instelling voor verstandelijk gehandicapten.

Tijdens het werken als oefentherapeut heb ik me steeds meer ontwikkeld, zodat ik u de beste behandeling kan geven. En deze ontwikkeling ligt uiteraard niet stil. Door cursussen en overleg met andere therapeuten, zoals fysiotherapeuten of diëtisten, ontwikkel ik me steeds verder.

Ik heb vooral gemerkt dat ik enorm veel passie voor mijn werk heb. Het liefste wat ik doe is u op de allerbeste manier helpen. Als u tevreden bent, maakt u mijn dag helemaal goed! Mijn affiniteit ligt bij de behandeling van senioren en mensen met een verstandelijke beperking. Ook ga ik graag in op complexe lig-, zit-, en/of slaapvragen. De cursussen die ik heb gevolgd en ga volgen, zijn dan ook vooral gericht op deze doelgroepen.

Leonie

Leonie (BSc) studeerde in juli 2014 af als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en is werkzaam bij het Medisch Training Centrum te Mijdrecht. Daarnaast is zij ook gediplomeerd werkplekadviseur, Fit!vak gecertificeerd fitnessinstructrice, allround aerobics- en groepslesdocent, lifecoach en personal trainer.

Tijdens haar opleiding heeft Leonie verschillende stages gelopen. Zo was zij onder andere werkzaam in de particuliere praktijk, het verpleeghuis en verschillende afdelingen van het LUMC. Ter verbreding van haar kennis volgde zij het excellentie traject aan de HvA in samenwerking met het (AMC). Tijdens dit traject leerde zij onder andere het maken van 3D beweeganalyses. De komende jaren zal zij zich specialiseren op het gebied van arbeid en gezondheid.

Leonie: ‘’Ik ben specialist op het gebied van houding en beweging. Mijn doel is om mensen het beste uit zichzelf te laten halen, mensen te laten lachen en om mensen meer te laten samenwerken. Ik probeer mijn doel te bereiken door mensen op verschillende manieren te ondersteunen. Zo bied ik curatieve en preventieve oefentherapie om mensen te helpen met klachten aan het bewegingsapparaat. Daarnaast coach en train ik verschillende doelgroepen tijdens het sporten‘’.

Michelle van der Hulst
Michelle

Leonie Porton
Leonie