Slaaptherapie

Slapen & slaapfysio


Komt u moeilijk in slaap? Wordt u vaak wakker 's nachts? Of wordt u te vroeg wakker 's ochtends? U bent de enige niet. Bijna 30% van de Nederlanders heeft er regelmatig last van. Maar er is iets aan te doen! Graag leren wij u wat gezond slaapgedrag is, en wat activiteiten overdag voor invloed kunnen hebben op de nacht. U krijgt meer inzicht in de oorzaken en mogelijke gevolgen van een slechte nachtrust. Ook leert u wat u er zelf aan kunt doen. Ontspannen en een goede nachtrust is het doel! We werken volgens de methode van de slaapoefentherapie en SlaapSlim. Neem eens een kijkje op de volgende sites: Slaapoefentherapie of SlaapSlim


Daarnaast kunnen wij samen met u uw slaapsituatie in beeld brengen met behulp van een slaapID. Dit is een kleine sensor die u drie nachten lang op uw borst draagt en uw slaapidentiteit inzichtelijk maakt. De rol van de nacht en de slaapsituatie kunnen bij fysieke klachten zeer prominent zijn. Inzicht en aanpassing van uw slaapsituatie kan een wezenlijke rol spelen in het voorkomen, verhelpen of verzachten van uw klachten. Om een juiste beoordeling te maken, kan gebruik worden gemaakt van de kennis en ervaring van de ervaren adviseurs van Beddenspecialist.nl Aan de hand de complete analyse wordt bepaald welke behandelingen en oplossingen voor uw klachten mogelijk zijn. Voor veel meer informatie kijk op slaapfysio.nl.

Uw slaapgedrag als oplossing voor een vitaler leven?

Uw slaapidentiteit zegt veel meer over u dan u denkt. Veel klachten kennen hun oorsprong of worden versterkt door het slaapgedrag en de slaapsituatie. Voor reguliere fysiotherapeuten is het vrijwel onmogelijk om dit mee te nemen in behandelingen. Zij hebben hier namelijk geen inzicht in. Bij SlaapFysio aangesloten fysiotherapeuten echter wel. Zij brengen het slaapgedrag en de slaapsituatie eenvoudig in kaart en geven advies zodat u in bed altijd op de juiste manier kunt bewegen en in de juiste houding ligt.

WAAR?


Praktijk voor oefentherapie Mensendieck

Koninginneweg 1B

2771 DN Boskoop

T:     


E:


0172 - 218025

06-20408270

info@oefentherapieboskoop.nl

WANNEER?


De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag. Op dinsdag is de praktijk ook in de avond geopend.

AANGESLOTEN BIJ:

Copyright Oefentherapie Boskoop - 2022 | Realisatie: Frank Broer Grafische Vormgeving

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt en verzamelen gegevens voor Google Analytics. Dit wordt gebruikt om websiteverkeer te analyseren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.