De therapeuten


Leonie PortonLeonie Porton (BSc) studeerde in juli 2014 af als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en is werkzaam bij het Medisch Training Centrum te Mijdrecht. Daarnaast is zij ook gediplomeerd werkplekadviseur, Fit!vak gecertificeerd fitnessinstructrice, allround aerobics- en groepslesdocent, lifecoach en personal trainer.


Tijdens haar opleiding heeft Leonie verschillende stages gelopen. Zo was zij onder andere werkzaam in de particuliere praktijk, het verpleeghuis en verschillende afdelingen van het LUMC. Ter verbreding van haar kennis volgde zij het excellentie traject aan de HvA in samenwerking met het (AMC). Tijdens dit traject leerde zij onder andere het maken van 3D beweeganalyses. De komende jaren zal zij zich specialiseren op het gebied van arbeid en gezondheid.


Leonie: ‘’Ik ben specialist op het gebied van houding en beweging. Mijn doel is om mensen het beste uit zichzelf te laten halen, mensen te laten lachen en om mensen meer te laten samenwerken. Ik probeer mijn doel te bereiken door mensen op verschillende manieren te ondersteunen. Zo bied ik curatieve en preventieve oefentherapie om mensen te helpen met klachten aan het bewegingsapparaat. Daarnaast coach en train ik verschillende doelgroepen tijdens het sporten‘’.


Danique GrasDanique Gras studeerde in juni 2021 af als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA) met de aantekening leefstijcoach.

Sinds augustus 2021 is zij als partner in de praktijk gestapt waar zij zich verder zal ontwikkelen als Oefentherapeut.


Danique: “Als specialist op het gebied van houding en beweging is het mijn doel om klachten aan het bewegingsapparaat curatief en preventief te behandelen. Tijdens de behandeling geef ik kennis en educatie mee, vergroot ik de lichaamsbewustwording, stuur ik het zelfmanagement aan en stimuleer ik een positieve gedragsverandering. Tevens ben ik opgeleid tot slaapoefentherapeut op het gebied van slaapproblematiek en tot werkplekadviseur op werk of aan huis. Naast mijn werk als therapeut ben ik selectie speelster bij ZVL-1886 Center, te Leiden.”

WAAR?


Praktijk voor oefentherapie Mensendieck

Koninginneweg 1B

2771 DN Boskoop

T:     


E:


0172 - 218025

06-20408270

info@oefentherapieboskoop.nl

WANNEER?


De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag. Op dinsdag is de praktijk ook in de avond geopend.

AANGESLOTEN BIJ:

Copyright Oefentherapie Boskoop - 2022 | Realisatie: Frank Broer Grafische Vormgeving

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt en verzamelen gegevens voor Google Analytics. Dit wordt gebruikt om websiteverkeer te analyseren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.